Galleri Jeanette Ölund

Utsmyckningar

Jeanette Ölund är inte bara gallerist. Hon har lång erfarenhet av att välja konst som berikar den befintliga miljön. Med öga för hängning, för form och färg i placering och känsla för belysning. Det kan du som privatperson eller ägare av företag ha nytta av.

Kittla sinnena

Rätt valt konstverk betonar ett rums arkitektur och inredning. Redan entrén ger signaler om platsens karaktär. Val av färg, form och ljus ökar eller minskar känslor av till exempel trivsel eller effektivitet. Jeanette Ölund kan hjälpa dig att "känna in" rummet och komma med förslag på konstverk som förstärker miljön. Vila för ögat när det behövs. Stimulans när det behövs. Om du väljer att blanda det taktila med det visuella blir alla sinnen berörda. Undersökningar visar att då fungerar våra mänskliga hjärnor bäst.

Sätt färg på dina investeringar

Målningar och skulpturer ger ditt företag mervärden. Med speciellt utvalda verk har du bättre förutsättningar att skapa en homogen miljö. Dessutom är det ingen hemlighet att investeringar i konst är ett tryggt och säkert sätt att placera pengar. Fast mycket roligare.

"Att kunna klappa en sten, vila ögat på en struktur eller i en färg - ger mervärde åt hela huset. Extra stimulans både för medarbetare och besökare"
– Patrik Ivarson, VD Wäst-Bygg AB

 

"Det är viktigt att färgerna harmonierar i miljön. Man ska kunna känna flödet genom rummen." – Jeanette Ölund